Pre-Loved Guitars is de noemer waaronder ik gitaren, pedalen en onderdelen aanbiedt. Deze gitaren hebben één en soms meerdere eigenaren gehad die het instrument met heel veel liefde hebben bespeeld maar die om welke reden dan ook hebben besloten het instrument aan iemand anders te gunnen.

De gitaren worden stuk voor stuk door mij nagekeken, waar nodig gerepareerd en vervolgens afgesteld met een set nieuwe snaren. 

Het aanbod publiceer ik via mijn nieuwsbrief en hier op deze pagina en niet heel veel later ook op de bekende verkoopsites.

Pre-Loved Guitars

Pre-Loved Pick-UPS

Interesse?

Waarschijnlijk heel erg old-skool maar je kunt de gitaren niet via de website bestellen. Je zult echt contact met mij moeten opnemen om een afspraak te maken om de gitaar te horen, zien & voelen. Gitaren die zijn verkocht laat ik vooralsnog online staan bij wijze van archief.

Pre-Loved Guitars in je mail

Als eerste op de hoogte van nieuwe pre-loved guitars, pedalen en parts? Schrijf je in voor mijn onregelmatige nieuwsbrief.