Een maand geleden kondigde ik de pilot aan voor SEOsessies: een 1 uur durende Skypesessie waarin we jouw site bespreken en je concrete en praktische tips krijgt waarmee je de vindbaarheid van je site bij Google kunt verbeteren. In de pilotversie waren 4 plekken beschikbaar en die waren nog dezelfde dag vergeven. Mijn vermoeden dat er vraag naar een dergelijke dienst zou zijn bleek dus juist.

Feedback

Inmiddels zijn alle SEOsessies uit de pilot achter de rug en heb ik geweldige feedback gekregen. Een greep uit de reacties:

Snel meerwaarde voor je site” – Joke Huisman, Dialogos

Wil je ook een goede klik met de andere kant van het beeldscherm? Na een grondige voorbereiding ging onze nieuwe website live. Maar ja, wordt de website daarna ook gevonden door de juiste persoon? John leerde ons hoe we nog sterker onze teksten kunnen inzetten om de juiste bezoekers te trekken. Beter nog leerde ons als a-technische mensen hoe we met eenvoudige middelen de site technisch beter konden maken. Dat is veel waard en we zullen zeker nog een keer met John gaan skypen. Wij klikken ondertussen nog even verder.” – Barbara van der ReijkenWare Communicatie

John Muijen heeft me de basics van SEO helder uitgelegd, zowel in algemene termen als toegespitst op de inhoud van mijn website, met een prettige combinatie van humor en kennis van zaken!” – Mariska de GrootGrotografie

Omdat SEOsessies ontzettend leuk zijn om te doen en de reacties bovendien erg positief waren heb ik besloten om door te gaan met de SEOsessies.

Wat kost dat?

Een SEOsessie kost 150,- (ex. BTW). Voor dat geld bekijk en analyseer ik jouw website en bespreken we de pijnpunten tijdens een i uur durende SEOsessie via Skype. Door deze aanpak krijg je concrete tips en adviezen op maat toegespitst op jouw site. Als je vervolgens na afloop met de tips en adviezen uit de SEOsessie aan de slag gaat zou dit wel eens de meest rendabele investering in je site kunnen zijn die je tot nu toe hebt gedaan.

SEOsessie boeken?

Ook een SEOsessie voor jouw site boeken? Stuur een mail met de url van jouw website en we prikken een datum. Ik ben van plan er maximaal 1 per week te doen, dus wees er snel bij.

Af en toe een update in je inbox?